‘KASIM AYINA KADAR AÇILMIŞ OLACAK’

517

AK Parti şehircilik geleneğinin sembollerinden biri olarak tanımladığı Millet Bahçesinin açılış tarihi hakkında konuşan Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Millet Bahçesine 2022 Kasım ayına kadar vatandaşın hizmetine açılacağını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel Millet Bahçesini ziyaret etti.

Ziyarette; İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sami Kutlu, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Usame Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

‘BEDELİ 40 MİLYON TL’

İncelemelerde bulundukları Millet Bahçesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahya’ya hediyesi olduğunu belirten Ceyda Çetin Erenler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleriyle TOKİ tarafından 100 bin m2 alan üzerinde kurulacak olan 40 milyon TL bedelli Millet Bahçesinin AK Parti şehircilik geleneğinin sembollerinden olduğunu vurguladı.

Millet Bahçesine 2022 Kasım ayına kadar vatandaşın hizmetine açılacağını ifade eden Çetin Erenler, “Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Gönül Gönüle, Büyük Zafer 2023’e hep birlikte yürümeye devam…” dedi.

‘AK PARTİ’NİN ŞEHİRCİLİK GELENEĞİNİN BİR PARÇASI’

Projenin AK Parti’nin şehircilik geleneğinin bir parçası olduğunu ifade eden İshak Gazel ise “Böylesine önemli bir projeyi şehrimize hediye eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Kütahya’lı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kütahya’mıza ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *