ROZETİNİ KILIÇDAROĞLU TAKTI: 90 BİNİNCİ KADIN ÜYE KÜTAHYA’DAN

498

CHP 90 bininci kadın üyesi Kütahyalı esnaf Adalet Bayrakkaya oldu. CHP Kadın Kolları Kütahya İl Başkanı Sevinç Şenol, “Doksan bininci kızkardeşimiz, Kütahyalı esnaf Adalet Bayrakkaya oldu. Kütahya olarak çok şanslı ve gururluyuz. Gün be gün çoğalmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 90 bininci kadın üyesi Kütahya’dan Adalet Bayrakkaya oldu.

CHP’nin 90 bininci kadın üyesi Adalet Bayrakkaya’yı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, makamında kabul edip, rozet taktı. Kabulde, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hatice Semerci, Kütahya Kadın Kolları Başkanı Sevinç Şenol da yer aldı.

‘KÜTAHYA OLARAK ÇOK ŞANSLI VE GURURLUYUZ’

Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka öncülüğünde, bir yılda doksan bin yeni kadın üye kazandıklarını belirten CHP Kadın Kolları Kütahya İl Başkanı Sevinç Şenol, “Doksan bininci kızkardeşimiz, Kütahyalı esnaf Adalet Bayrakkaya oldu. Kütahya olarak çok şanslı ve gururluyuz. Gün be gün çoğalmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Tek adam rejimi kadın dayanışması

Şenol, “Kendilerini makamında kabul ederek, Bayrakkaya’ya rozetini takan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘na sözümüzdür; tek adam rejimini kadın dayanışmasıyla sonlandıracağız…Yaşasın örgütlü mücadelemiz, yaşasın kadın dayanışması..!” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *