TÜM KURUMLAR DESTEK VERECEK

182

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısında konuşan Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Kütahya’nın istihdamının gelişmesine katkı sunacak kararların uygulanmasına tüm kurumların aktif bir şekilde destek vereceğinin altını çizdi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Hasan Erkal başkanlığında yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 yılı 1.toplantısı, Vali Yardımcısı Hasan Erkal başkanlığında Kütahya Çalışma ve İş Kurumu toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda; İl Müdürü Erdoğan Şahin ve kurul üyeleri hazır bulundu.

ÇALIŞMALARIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Açılış konuşmalarını yapan Vali Yardımcısı Hasan Erkal Kütahya’nın istihdamının gelişmesine katkı sunan kurul çalışmalarının önemine değinerek alınan kararların uygulama aşamasında tüm kurumların aktif bir şekilde destek vereceğinin altını çizdi.

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erdoğan Şahin İş Başı Eğitim Programları (İEP),  Engelli Bireylerin İstihdamı ve Mesleki Eğitimi ve temel işgücü göstergeleri hakkında bilgiler verdi.

Kurul tarafından İl düzeyinde istihdamın geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesine ilişkin faaliyetler ile aktif işgücü programlarının belirlenmesi ve ildeki istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesine yönelik çalışmalar ve değerlendirilmeler ve kararlar alındı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *