45’İNCİ KÜTAHYA FESTİVALİ’NE ALEYLE TİLKİ İLE MUHTEŞEM KAPANIŞ

445

22 Temmuz’da kapılarını açan 45’nci Kütahya Festivali, Aleyna Tilki konseri ile sona erdi. Binlerce Kütahyalının takip ettiği konserde genç popçu Tilki sahne performansı ile Kütahyalılara doyumsuz bir gece yaşattı.

100. yıl etkinlikleri kapsamında bu yıl 45.’si düzenlenen Kütahya Festivali’nin kapanışını ünlü popçu Aleyna Tilki yaptı. Tilki, sahnede hareketli şarkıları ve dansları ile binlerce Kütahyalıyı coşturdu.

22 Temmuz’da kapılarını açan 45’nci Kütahya Festivali sona erdi.  Nesilden nesile sloganı ile düzenlenen fuarda bu sene adeta ünlüler geçidi yaşandı.

100. Yıl Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 45. Kütahya Festivali’de 12 Ağustos’da ünlü popçu Rafet El Roman sahne aldı. Sevilen eserlerini seslendiren Rafet El Roman, sahnedeki performansıyla Kütahyalıları coşturdu. Festivalde konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı “Sayın Rafet El Roman’ı burada görmek bize mutluluk veriyor. Kütahya sizi seviyor ve her yıl bekliyor” dedi. Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı günün anısına sanatçı El Roman’a Kütahya

BİNLERCE KÜTAHYALI ALANI DOLDURDU

45. Kütahya Festivali Aleyna Tilki konseri ile son buldu. Binlerce Kütahyalının takip ettiği konserde genç popçu Tilki sahne performansı ile Kütahyalılara doyumsuz bir gece yaşattı. Konserde popçu Aleyna Tilki’ye Kütahya’nın simgesi Çini hediye eden Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Büyük Zaferin 100. Yıl etkinlileri kapsamında yaklaşık bir ay süre ile Kütahyalıların gelen sanatçılarla eğlendiğini ifade etti. Başkan Vekili Damcı, popçu Tilki’ye katılımı için teşekkür ederek, bir kez daha Kütahya’ya davet etti.

Genç popçu, Kütahya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, seyircilerden aldığı enerji için de ayrıca Kütahyalılara teşekkür etti.

Konseri Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Kütahya Belediyesi birim müdürleri ve binlerce Kütahyalı izledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *