AK PARTİ 21 YAŞINDA

968

21’inci yaşını “Bir Olduk 21 Olduk” sloganıyla kutlayan AK Parti’nin Kütahya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Millete hizmet yolunda geleceğin Türkiye’sini inşa etmeye devam edeceğiz” denildi

14 Ağustos 2001’de kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 21’inci yaşını kutluyor. Kütahya’da da AK Parti’nin önde gelen isimleri 21’inci yıl için kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde millet ile birlikte büyük ve güçlü Türkiye yolunda 21 yılın tecrübesi 21 yaşın heyecanıyla daha nice AK yıllara…” ifadelerini kullandı.

Bu yola güçlü bir devlet için, büyük Türkiye için, millet için çıktıklarını ifade eden AK Parti Milletvekili İshak Gazel, “Bir Olduk, 21 Olduk. 14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde kurulan AK Parti’mizin 21. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. AK Parti 21 Yaşında” dedi.

‘BİR OLDUK 21 OLDUK’

Kutlama mesajında enerjiye yapılan yatırımlara dikkat çeken AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan,  Enerjide bağımsız bir Türkiye’ye adım adım ilerliyoruz. Aziz milletimize hizmetkar olmak için yola çıktığımız ilk günden beri yılmadan yorulmadan Bir Olduk 21Olduk. Milletimizle birlikte hizmet dolu nice yıllara.” Şeklinde konuştu.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’ndan ise “14 Ağustos 2001’ den bu yana tam 21 yıl geçti. Milletimize hizmet aşkımızdan aldığımız azim ve çalışkanlık ile Geleceğin Türkiye’sini inşa etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; Bir Olduk 21 Olduk Millete hizmet yolunda daha nice AK yıllara!” ifadelerine yer verildi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *