‘YANLIŞLARA DUR DİYECEĞİZ’

474

İslami Dayanışma Olimpiyatlarının hiçbir İslami değere ve kurala uyulmayan şekilde organize edildiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, “Bizler her organizasyonun arkasındayız ancak yanlışlara da dur diyeceğiz” dedi. Gezgin, muhalefetteki muhafazakar partileri de yanlışa ses çıkarmamakla suçladı

Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, İslami Dayanışma Olimpiyatlarında hiçbir İslami değere uyulmadığı yönünde eleştirilerde bulundu.

‘ETKİNLİKLERİN ARKASINDAYIZ ANCAK…’

Konya’da birçok Müslüman ülkeden sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen İslami Dayanışma Olimpiyatları hakkında konuşan Osman Gezgin, “Her ne şartta olursa olsun “İslami dayanışma” adı altında yapılan tüm etkinliklerin arkasındayız. Müslüman ülkelerin birbirinden güç alması, bir araya gelmesi, birebirlerine örnek olması her zaman takdir ettiğimiz bir olgudur.” Dedi.

Ancak adı İslami olan bir etkinliğin hiçbir İslami değere ve kurala uyulmayan tamamıyla zıddı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Gezgin, İslami dayanışma kelimesi ile tanıtılan etkinliği tasvip etmediklerini ifade etti. 

‘YENİ BİR SKANDAL’

Bu tarz hataların yapılmamasını gerektiğinin altını çizen Gezgin, “ Bu organizasyonumuzun başındaki Gençlik Spor Bakanımız yeni bir skandala imza atmış oldu. Bizler her organizasyonun arkasındayız ancak yanlışlara da dur diyeceğiz. İktidar bunu yaparken muhalefetten de 6’lı masa diye tabir ettiğimiz içlerinde muhafazakarım diye boy gösteren parti liderlerinden de ses çıkmaması manidardır” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *