ERBAŞ’IN, OSB KAVŞAĞI İLE İLGİLİ TALEBİ PROGRAMA ALINDI

588

2023 YILINA

YETİŞTİRİLMELİ

13 okul ve 12 bin vatandaşın çalıştığı 1. OSB kavşağının 2023 yılına yetiştirilmesi gerektiğini belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ulaştırma Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nun, talebini programa aldığını ifade etti

MHP Kütahya Milletvekili Erbaş’ın Kütahya Yollarının Düzenlenmesi Konusunda Israrı sürüyor MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Ulaştırma Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek daha önce meclis kürsüsünde soru önergesi vererek çağrıda bulunduğu, kamuoyunda  “Okullar Yolu’ diye bilinen 1. OSB Kavşağının 2023 yılına yetiştirilmesini talep etti.

‘KAZALAR KAÇINILMAZ OLUYOR’

Milletvekili Ahmet Erbaş, “Aynı güzergahta 13 okul ve 12 bin vatandaşımızın çalıştığı 1. OSB’miz bulunuyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde okul çıkış saati ile mesai saatlerinin çakışması sonucu trafik ciddi manada sıkışıyor. Trafik kazaları maalesef kaçınılmaz hale geliyor. Sene başında konu ile ilgili bir an önce çözülmesi için soru önergesi vermiş, meclis kürsüsünden bu sorunumuzu dile getirmiştim. Sayın Bakanımız ile görüştüğümde konuyu kendisine tekrar iletmiş ihaleye çıkacağının müjdesini almıştık. Sayın Bakanımız ile tekrar görüşmemizde köprülü kavşak projesinin 2023 yılına kadar bitmesi için çalışma yapmalarını talep ettik. Bakanımız talebimizi programa aldı.

‘MÜJDE BEKLİYORUZ’

Erbaş 29 Ağustos Zafer’imizin 100. yılı için Kütahya’mıza gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan köprülü kavşağın yapılmasının müjdesini vermesini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta telefon çekmeyen köyleri tespit edip listeyi Haberleşme Genel Müdürlüğü’ne ve Ulaştırma Bakanlığı’na ileten Ahmet Erbaş, ziyaretinde Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na konuyu tekrar ileterek bu sorun hakkında destek istedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *