KÜTAHYA POLİSİ MÜCADELEDE KARARLI

466

Kütahya’da tırmanışa geçen uyuşturucu kullanımı ile mücadele etmek için Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Narko-Mobil Whatsapp İhbar hattı kurdu. 0 552 155 43 43 numaralı hattan yaptığınız uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı ihbarları hızla ekiplere ulaşacak. İhbar eden kimliği ise saklı tutulacak

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele ile sürdürdüğü kararlı adımlarla yeni bir kampanyaya imza attı.

WHATSAPP NARKOTİK İHBAR HATTI KURULDU

Son dönemde Kütahya’da artan uyuşturucu kullanımı konusunda yetkililer sık sık uyarılarda bulunuyor. Uyuşturucu ile mücadelede için büyük bir çaba sarf eden Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Whatsapp Narkotik İhbar Hattı kurdu.

Çocukların geleceği için uyuşturucuya “hayır” diyen her vatandaşı duyarsız kalmamaya çağıran Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, Bu amaçla ; İl Emniyet Müdürlüğünce Narkotik Suçlarla Mücadelede duyarlı vatandaşların desteğini almak, ekiplere ulaşmayı kolaylaştırmak ve daha seri bir şekilde suç ve suçluya ulaşabilmek amacıyla Narko-Mobil Whatsapp İhbar hattını faaliyete geçirdi.

İHBAR EDEN KİMLİĞİ GİZLİ KALACAK

0 552 155 43 43 numaralı Narko-Mobil Whatsapp İhbar hattında tanık olduğunuz uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı gibi durumlarda anında sesli, görüntülü veya yazılı ihbarlarda bulunabilir, konum, fotoğraf ve video gönderebilirsiniz. İhbar hattına gelen tüm ihbarlar değerlendirilecek ve vatandaşların kimliği kesinlikle gizli tutulacak. Vatandaşların verdiği bilgiler üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak.

SADECE UYUŞTURUCU İÇİN KULLANILACAK

Konu hakkında yapılan açıklamada  Whatsapp İhbar Hattına sadece uyuşturucu ihbarlarının yapılması diğer konulardaki ihbarların 155 Polis İmdat hattına yapılması gerektiği de belirtildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *