KURTULUŞUN 100. YILA KERAMİKA’DAN ÖZEL SERİ

488

Keramika, Büyük Zafer’in 100’üncü yılına özel seri çıkarttı. Keramika Seramik A.Ş. Genel Müdürü Emin Yüce, ürünlerin özel sergilenmesi ve ziyaretçiler tarafından alışverişinin gerçekleştirilebilmesi adına Dumlupınar şehitliğinin içinde küçük bir mağaza açtıklarını dile getirdi.

Bir ulusun yeniden varoluş hikayesinin yazıldığı Kütahya’da her sene coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl her zamankinden daha özel olarak tarihe not düşecek. 100’üncü yılını kutlayacağımız Zafer Bayramı için, Kütahya bugüne kadar belki de en coşkulu kutlamasını gerçekleştirecek. Devlet kurum ve kurumları, sivil toplum kuruluşları, sanayisi ile el ele vererek güzel bir iş birliğinin oluşumuna tanık oldu. Bu oluşuma Keramika da büyük bir katkı verdi.  

TARİHE SONSUZ SAYGI

Kütahya’nın tarihe adını altın harflerle kazdırmış bir şehir olduğunu belirten Keramika Seramik A.Ş. Genel Müdürü Emin Yüce, “Bugün bağımsızlığımızın coşku ile kutlanması tesadüf olan bir olgu değil ve bu şehrin yetiştirdiği bireyler olarak, tarihe duyduğumuz sonsuz saygı nedeni, üretim yapan firmamızı bir adım daha fazla sorumlu kılıyor.” Dedi.

Keramika olarak, Altıntaş kaymakamlığı ile birlikte bu yılın nasıl daha iyi kutlanması için çalışabiliriz diye düşündüklerinde Kütahya Valisi Ali Çelik’in önderliğinde çok güzel projelere imza attıklarını ifade eden Yüce, “Dumlupınar ilçemizin her bir karışını gezdik, nelerin gün yüzüne çıkması ve nasıl gerçekleştirilmesi gerektiğine dair aylar süren hummalı çalışmalar sonucunda, insanlara en güzel anı kalacak şekilde özel Dumlupınar serisini çıkarttık.” İfadelerini kullandı.

DUMLUPINAR ŞEHİTLİĞİ’NDE

SERİYE ÖZEL MAĞAZA

Ürünlerin özel sergilenmesi ve ziyaretçiler tarafından alışverişinin gerçekleştirilebilmesi adına Dumlupınar şehitliğinin içinde küçük bir mağaza açtıklarını dile getiren Yüce, “İçinde sadece Dumlupınar serimizin olduğu bu çok anlamlı seri ile gelecek nesle mirasımızı aktarmak istedik. Keramika olarak, geçmişten aldığımız güçten beslenirken, geleceğimizin de geçmişten kopmaması adına sosyal sorumluluk projelerine ciddi önem vererek, bizimle örtüşen birçok projeye ortak oluyoruz. Geleceğe yatırım gerek sloganımız ile Keramika olarak 100. Yıla bir katkımız olduysa kendimizi çok mutlu hissedeceğimizi biliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Dumlupınar şehitliğini ziyaret eden herkesin tarihten bir şeyler bulabileceği bu özel seri ile anılarınızı ölümsüzleştirmek sizin elinizde.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *