MHP Milletvekili Erbaş’ın vatandaşlar adına istekleri ÇİNİGAZ’da karşılık bulduDOLUM ÜCRETİALINMAYACAK

528

Kütahya’da Doğalgaz kullanıcıların adeta sesi olan ve her platformda Kütahya’daki Doğalgaz kullanımındaki sorunları dile getiren ve çözüm önerilerini de sunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın isteklerine ÇİNİGAZ duyarsız kalmadı. Artık kartlı doğalgaz dolum ücreti alınmayacak. Ayrıca Kartlı Doğalgaz’dan sayaçlı sisteme geçenler depozito bedelini 24 taksitte ödeyecek.

24 TAKSİTTE ÖDEME
Doğalgaz kullanıcıları için bir basın bildirisi yayınlayan Kütahya Doğalgaz dağıtım yetkilisi ÇİNİGAZ ; “ Eylül 2022 ayı sonuna kadar geçerli olmak üzere güvence bedeli depozito 24 taksitte yapılacaktır. Depozito bedelleri abonelik bittiğinde güncelleme yapılarak abone sahibine geri ödenecektir. Kullanıcılarımızdan sayaç bedeli almıyoruz. Kartlı elektronik sayaç kullanan vatandaşlarımız kampanyadan yararlanarak mekanik (Faturalı) sayaçlara geçiş yapabilirler.” Açıklaması yaptı.
GAZ DOLUMU ÜCRETSİZ
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın ÇİNİGAZ firmasından vatandaşlara kolaylık göstermesi hakkında geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalar ses getirdi. Milletvekili Erbaş’ın açıklamalarının ardından basın bildirisi yayımlayan ÇİNİGAZ, kartlı doğalgaz yüklemelerinde ücret alınmayacağını ifade etti. ÇİNİGAZ ; “ Artık kart dolumlarında abonelerimizden gaz dolum hizmet bedeli alınmayacaktır.” Açıklaması yaptı. Son alınan bilgilere göre ÇİNİGAZ firması tarafından kart yükleme noktalarının da artırılması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *