ZAFER MEYDANI’NA SON DOKUNUŞLAR

783

Zafer Meydanı’nda son düzenlemeler yapıldı. Meydanın giriş bölümündeki Kütahya Hatırası tabelasında ilk fotoğraf çektirenlerden biri Başkan Işık olurken; Asım Gündüz Caddesi girişine, Sanatçı Mustafa Kemal Altınsoy imzalı Orgeneral Asım Gündüz’ün anıtı yerleştirildi

Zafer Meydanı’ndaki her gelişmeyi adım adım sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Işık, Kütahya hatıra tabelası, ışıklı ay yıldız heykeli ve Orgeneral Asım Gündüz Anıtı’nın da meydandaki yerini aldığını ifade etti.

İL FOTOĞRAFI BAŞKAN ÇEKİNDİ

Zafer Meydanı’nın giriş bölümünde hatıra fotoğrafları için kullanılacak Kütahya tabelasını yerini aldığını ifade eden Başkan Işık, ilk fotoğrafı çekinenlerden biri oldu. Başkan Işık, Selçuklu Türk Yıldızının son taşlarını da elleriyle yerleştirdi.

ALTINSOY’UN ESERİ

Çinili Vazo’da animasyonlu ışıklandırma uygulamasının da tamamlandığını vurgulayan Başkan Işık, “Meydanın girişine Şanlı Bayrağımızın Ay Yıldızını da yerleştirdik şükürler olsun.” Dedi. Asım Gündüz Caddesi girişine ise şehrin önemli tarihi şahsiyetlerinden biri olan Orgeneral Asım Gündüz’ün anıtı yerleştirildi. Anıt, Sanatçı Mustafa Kemal Altınsoy’un imzasını taşıyor.

Başkan Işık, “Şehrimize hayırlı olsun inşallah. Allah sağlıkla uzun yıllar kullanmayı nasip eylesin.”dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *