TÜRKİYE YÜZYILI İÇİNDE KÜTAHYA’NIN YÜZYILI HEDEFİNE KOŞACAĞIZ

591

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şehir tarihinin en kalabalık mitinglerinden birinde 55binin üzerinde bir coşkuyla ağırladıklarını belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Türkiye’nin Yüzyılı içinde Kütahya’nın yüzyılını gerçekleştirmek üzere tüm şehir olarak birlik, beraberlik içinde bu hedefe doğru koşmak gerektiğini vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahya ziyareti ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahyalılarla buluştuğu mitingin harika geçtiğini belirten Mustafa Önsay, “Bu zorlu miting sürecinde bizler ile birlikte olan tüm parti mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Önsay, Miting sonrsı AK Parti teşkilatı ile, Bengisu Sosyal Tesislerinde Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç’ın da katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldiklerini belirtti.

‘55 BİNİ AŞKIN KİŞİ KATILDI’

Zaferin 100.yılında, Zafer haftasında Kütahya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şehir tarihinin en kalabalık mitinglerinden birinde 55binin üzerinde bir coşkuyla ağırladıklarını belirten Mustafa Önsay, “Fevc fevc meydana akan insanların, ilçelerimizin gösterdiği rağbetle bağlantı yollarımızda oluşan kilometrelerce araç kuyruklarının bize gösterdiği manzara, bu yüzyılın gerçekleşmesinde Kütahyamızın üstleneceği rolü ortaya koymuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın gördüğü manzara karşısında dilinde dökülen  ‘maşallah, maşallah..” ifadeleri de bunu tescil etmiştir. Bu manzarayı oluşturan halkımıza, organizasyon için günlerdir uykusuz çalışan teşkilatıma gönülden teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

‘YATIRIMLARA YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ’

Kendileri için bundan sonraki temel meselenin Türkiye’nin Yüzyılı içinde Kütahya’nın yüzyılını gerçekleştirmek üzere tüm şehir olarak birlik, beraberlik içinde bu hedefe doğru koşmak olduğunu açıklayan Önsay, şu ifadeleri kullandı. “Açılışı gerçekleştirilen son beş yılda ortaya konmuş yüzlerce yatırıma yenilerini eklemek için, bizi bölgemizde tekrar yıldız yapacak, Büyük ve Güçlü Türkiye ile oluşacak Türkiye’nin Yüzyılı içinde başat rolü oynatacak yatırımları şehrimize kazandırmanın gayreti içinde olacağız.”

Ösay, tüm teşkilatlarıyla bu hedefe ulaşmak için gece, gündüz çalışacaklarını vurguladı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *