VEKİL ERBAŞ’IN TALEPLERİ SONUÇ VERDİ DOĞALGAZ MÜJDESİ

1064

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Kütahya’da doğalgaz verilmeyen yerlere doğalgazın götürülmesi için verdiği yoğun bir çaba sonuç verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya ziyaretinde önümüzdeki yıllarda Altıntaş, Domaniç, Seyitömer, Tunçbilek, Naşa, Eski Gediz ve Demirci’ye doğalgaz arzının yapılacağını müjdeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşmalar yaparak Domaniç, Tunçbilek, Eski Gediz, Aslanapa gibi birçok bölgeye Doğalgaz verilmesi gerektiğini gündeme getirmişti. 29 Ağustos’ta Kütahya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğalgaz birçok ilçe ve beldeye Doğalgaz müjdesi verdi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, TBMM’de yaptığı konuşmalarında Kütahya’nın Doğalgaz bulunmayan ilçe ve Beldelerine Doğalgaz verilmesi gerektiğini söylemişti. Toplu açılış törenleri için Kütahya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ Önümüzde yıllarda Altıntaş, Domaniç, Seyitömer, Tunçbilek, Naşa, Eski Gediz ve Demirci’ye doğalgaz arzı sağlamayı hedefliyoruz.” Diyerek müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eski Gediz ilçesine vermiş olduğu Doğalgaz müjdesi sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayınlayan Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan ; “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Eski Gediz Beldemize Doğalgaz müjdesini Kütahya’da mitinginde verdi. Bu süreçte taleplerimiz ve isteklerimizi Cumhurbaşkanımıza ileten Sayın Vekilimiz Ahmet Erbaş ve İl Başkanımız Sayın Selçuk Alıç Beyefendiye Sayın İlçe Başkanım Necdet Akel Beyefendiye Partim ve Memleketim adıma Teşekkür ederim.” Dedi.

ASLANAPA İÇİN ÖN ÇALIŞMA YAPILIYOR

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’ın ısrarla doğalgaz istediği ilçelerin başında yer alan Aslanapa ilçenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ilçelerin arasında yer almadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte toplu açılış törenine gelen Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay ile MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ve Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel toplu açılış sonrası bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay’a ilçede doğalgaz için ön çalışmaların yapıldığını ifade eden Aslanapa Belediye Başkanı Gürel çalışmalar hakkında dosyayı verdi. Oktay,  Aslanapa ilçesinin de programa alınması için gereken çalışmaların en kısa sürede yapılacağının müjdesini verdi.

Toplu açılış törenleri için Kütahya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık ve MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç bir araya geldi. MHP Milletvekili Erbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kütahya’ya yapılan yatırımlar ve Doğalgaz müjdeleri için teşekkür etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *