İYİ BAŞLAYALIM SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

639

Belediye Kütahyaspor, Pazar günü 2022-2023 sezonunun ilk maçına çıkacak. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Belediye Kütahyaspor, Yomraspor’u mağlup ederek hem lige iyi başlamak hem de moral depolamak istiyor. Maç Belediye Kütahyaspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak

3. ligde 2022-2023 sezonu bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Belediye Kütahyaspor ilk maçını Yomraspor ile Dumlupınar stadyumunda oynayacak. Geçtiğimiz sezon son maçta yaşanan olaylar sonrasında ceza alan Belediye Kütahyaspor bu karşılaşmayı seyircisiz oynayacak. Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

MAÇI DEMİRKIRAN YÖNETECEK

Belediye Kütahyaspor-Yomraspor karşılaşmasını Burak Demirkıran yönetecek. Yardımcılıklarını ise Vedat Hoşnam ile Şükrü Mert yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Hakan Aktaş görev yapacak. Belediye Kütahyaspor karşılaşmayı sahasında olmasına rağmen seyircisiz oynayacak.

HEDEF KAZANMAK

Belediye Kütahyaspor sezonun ilk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Geçtiğimiz yıllarda ilk haftalarda kötü bir başlangıç yapan Belediye Kütahyaspor özellikle geçtiğimiz sezon adeta kaybedilen puanları aramıştı. Belediye Kütahyaspor seri galibiyetler alarak ligin ilk haftalarından zirveye oturmak ve yolunada kayıpsız ilerlemek istiyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *