‘KÜTAHYA’YI GELECEĞE TAŞIYORUZ’

497

Son 20 yılda Kütahya’ya 10,3 milyar TL Ulaşım ve iletişim yatırımı yapıldığını ifade eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kütahya’ya 2 bin 738 km fiber optik kablo, 553 bin 107 hızlı internet aboneliği sağladıklarını belirtti. Karaismailoğlu, “Kütahya’yı yatırımlarımızla güçlendiriyor, geleceğe taşıyoruz” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kütahya’ya gelen ve Tulu Seramik Fabrikasının açılışında yer alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son yirmi yılda Kütahya’daki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yılında Zaferin toprakları Kütahya’da 345 projenin toplu açılışını yaptığı programa katılan Adil Karaismailoğlu, Kütahya’da tamamlanan ve devam eden projeleri duyurdu.

2 BİN 738 KM FİBER OPTİK KABLO DÖŞENDİ

2003-2022 yılları arasında 10,3 milyar TL Ulaşım ve iletişim yatırımı yapıldığını ifade eden Adil Karaismailoğlu, Kütahya’da 319 km bölünmüş yol, 2 bin 738 km fiber optik kablo, 553 bin 107 hızlı internet aboneliği sağladıklarını belirtti.

Kütahya’da tamamladıklarını 15 projeyi hatırlatan Bakan Karaismailoğlu, Çavdarhisar Gediz Abide Karayolu, Dursunbey Harmancık Tavşanlı Karayolu, Abide Pazarlar yolu, Tavşanlı Emet Simav Yolu, Tunçbilek Domaniç Yolu, Tarihi Kocaköprü Restorasyonu, Alayunt – Afyonkarahisar- Konya Yolunun yapımının devam ettiğini belirtti.

Karaismailoğlu, “Ülkemizin her noktasını olduğu gibi Kütahya’yı da yatırımlarımızla güçlendiriyor, geleceğe taşıyoruz!” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *