İKİ YILIN ARDINDAN SÜNNET ŞÖLENİ

504

Salgın sebebiyle iki yıldır yapılamayan toplu sünnet şöleninde konuşan Başkan Işık, şölenin her yıl tekrarlanacağını belirtti.

Kütahya Belediyesi toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi. Kütahya Belediyesi önünde mehteran takımı gösterimi ile başlayan şölen, Belediye önünden Zafer Meydanı’na kadar gerçekleşen kortej yürüyüşüyle başladı. Başkan Işık ile birlikte yürüyen çocuklar, Kütahya Belediyesi tur otobüsü ile şehir turu yaptı.

Bengisu Sosyal Tesislerinde verilen düğün yemeği programında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “2019 yılının eylül ayında ilk şölenimizi yaptık. Her yıl eylül ayında bu şöleni tekrar edelim dedik ancak, hiçbirimizin tahmin etmediği covid salgınından dolayı 2 yıl süre ile şölenimizi yapamadık. Covid tedbirleri ortadan kalkar kalkmaz şölenimizi yapmak istedik. Allah nasip ederse her yıl bu şölenimizi tekrar edeceğiz. Biz çocuklarımıza Türkiye’mizin geleceği olarak bakıyoruz. Yarınımızın geleceği olan bu çocuklarımızı en iyi şekilde, en güzel şekilde bu sünnet merasiminde buluşturmak istedik. Bize inandınız ve güvendiniz. Evlatlarınızı bu toplu sünnet şölenimize getirdiniz. Anne ve babaları başta olmak üzere aile bireylerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımlarınız için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Işık’ın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın duası ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Program, Başkan Işık’ın çocuklara hediyelerini vermesi ve eğlence ile devam etti. Programda Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, teknik heyet ve futbolcular da katılarak, çocuklara futbol topu hediye ettiler.

Programa, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal ve mahalle muhtarları, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, Belediye Kütahyaspor teknik heyeti ve futbolcular, Kütahya Belediyesi birim müdürleri ile sünnet çocuklarının aileleri katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *