ONLAR GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI

540

2021-2022 Yılları arasında Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonalarında derece alan Kütahyalı güreşçiler geleceğin Dünya ve Olimpiyat şampiyonları olmak için Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Eğitim Merkezlerinde yetişecekler

Kütahya’da aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren güreşçiler geleceğin Dünya ve Olimpiyat şampiyonları olmak, Kütahya’yı en iyi şekilde temsil etmek için sporcu eğitim merkezilerini kazanmayı başardılar. Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Eğitim Merkezlerinde çalışmalarına devam edecekler olan sporcular Türkiye’nin önemli isimleri arasında da yer almış olacaklar.

İŞTE KAZANAN GÜREŞÇİLER

Sporcu Eğitim Merkezlerini Kazanan Güreşçiler ise şöyle; “Tavşanlı Belediyespor Kulübünden Ali Uysal: Afyon Güreş Eğitim Merkezini,  Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü G.M.Spor Kulübünden Beytullah Özbay: Muğla Milas Güreş Eğitim Merkezini,   Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü G.M. Spor Kulübünden Halil Sefa Turgut Muğla Milas Güreş Eğitim Merkezini, Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcusu Sayid Ada Kayseri Güreş Eğitim Merkezini, Simav Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü- Halk Eğitim Spor Kulübü sporcusu Semih Tuncer: Manisa Güreş Eğitim Merkezini kazandı. Kütahya Güreş il Temsilcisi İbrahim Keser sporcuları tebrik ederek “Kütahya’nın Yiğit Pehlivanlarına Güreş Eğitim Merkezi hayatlarında başarılar diler, nice şampiyonluklar kazanmalarını temenni ederim” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *