İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

560

İKİSİ ÇOCUK 4 YARALI

Şehzadeler Parkı önünde iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada, araçta sıkışan S.Y. ile birlikte M.Y., A.Y. ve A.E.Y. yaralandı.

Akkent Mahallesi Turgutlar yolu üzerinde Merkez istikametinden gelerek Turgutlar’a seyir halinde olan M.T. yönetimindeki otomobil, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinden gelerek kavşağa giren S.Y. idaresindeki otomobille çarpıştı. Araçlar çarpışmanın şiddetiyle orta refüje çıkarak durabildi. Kazada, araçta sıkışan S.Y. ile birlikte M.Y., A.Y. ve A.E.Y. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerinde sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Maddi hasarın oluştuğu araçlar, çekici yardımıyla kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Diğer sürücü ise, ifadesi alınmak üzere Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *