VEKİL GAZEL SAHAYA İNDİ

462

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ağustos’ta Kütahya’da partililerine “Seçime kalan kalan 9 ayda kapı kapı dolaşıp seçim günü sandıkları patlatmaya var mıyız?” seslenmesinin ardından Milletvekili İshak Gazel saha çalışmalarına ağırlık verdi. Esnafın taleplerini dinleyip notlar alan Gazel, “Tam 21 yıldır bu samimiyetle var olduk.” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya’da hemşerileri ile bir araya geliyor.

TALEPLERİ DİNLEDİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri  ile Sanayi Sitesi esnafıyla da buluşan İshak Gazel, “Birlikte emeğin ve alın terinin emektarları sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize hayırlı işler diliyorum. Taleplerini dinledik, notlarımızı aldık.” Dedi.

’21 YILDIR BU SAMİMİYETLE VAR OLDUK’

Emeği üretimle buluşturan esnafların sosyal hayatın omurgası olduğunu vurgulayan İshak Gazel, “Tam 21 yıldır bu samimiyetle var olduk. Bir olduk, birlik olduk, selâmlaştık, kucaklaştık.” ifadelerini kullandı.

Güçlü Türkiye’nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanın diri, inancın tam olduğunu belirten Gazel’in ziyaretlerine İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de katıldı. Gazel, “Çalışacağız ve AK Parti’yi tarihi bir başarıya hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN ÇAĞRI YAPMIŞTI

Gazel’in saha ziyaretlerinin hızlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ağustos’ta Kütahya’daki sözlerini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya’dan partililerine seslenmiş “Seçime kalan şu kalan 9 ayda ana kademe, kapı kapı dolaşmaya var mıyız?, Kadın kolları cumhur ittifakı olarak kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 2023 te sandıkları patlatıyor muyuz.? İfadelerini kullanmıştı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *