‘UMUTSUZLUĞA YER YOK’

538

CHP’nin kuruluşunun 99’uncu yılında konuşan CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, iktidarın milyonları yoksulluğa mahkum ettiğine değindi. Aksaz Şahbaz, “Ancak umutsuzluğa yer yok. Sorumluluğumuzun farkındayız” ifadelerini kullandı

CHP’NİN 99’UNCU YILI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanlığı partilerinin 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı. CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz partilileriyle birlikte Zafer Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk bıraktıktan sonra bir basın açıklamasında bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99’uncu yaşında Cumhuriyetin ikinci yüzyılını hep birlikte inşa etme kararlılığını bir kez daha beyan eden Zeliha Aksaz Şahbaz,CHP’nin ülkemizin kuruluş mayasını oluşturan ve genç Cumhuriyet’i demokrasiye hazırlayan bir parti olduğunu belirtti.

Cumhuriyetimizin yüz yıla yaklaşan tarihinin son yıllarının tek adam rejimi altında geçtiğini ifade eden Zeliha Aksaz Şahbaz, milyonların yoksulluğa mahkum ettiğine değindi. Ancak umutsuzluğa yer yok! Talan ve tek adam rejiminin ülkemizi sürüklediği bu çok yönlü buhrandan güçlendirilmiş parlamenter sistemi kurarak, hepimizin birlikte zenginleşeceği üretim ekonomisini ve sosyal devleti inşa ederek çıkacağız.” İfadelerini kullandı.

‘SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ’

Önümüzdeki dönemin, talan ve tek adam rejiminin bu ağır tahribatına, bu derin buhrana karşı tüm toplumsal kesimlerle yanıt üreteceği önemli bir tarihi eşik olduğunu açıklayan Aksaz Şahbaz, “CHP olarak, demokratik ve müreffeh geleceği halkımızla birlikte inşa etme ve toplumsal barışı tesis etmenin tarihi sorumluluğunu taşıyoruz. İkinci yüzyılına giren Cumhuriyetimiz, milletin iradesi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin gelecek vizyonu ile yeniden dünyanın saygın bir ülkesi haline gelecektir. Sorumluluğumuz büyük. Kararlıyız.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *