‘TÜRK’Ü TEHDİT EDENLER ÜLKELERİNE GİDECEK’

522

Suriyelerin 12-17 Eylül arası için Türkiye’de çalıştıkları yerlerde iş bırakma tehdidinde bulunduğunu belirten Atay, “Bu tehdidin sadece bir başlangıç olduğunu görün! Türk’ü tehdit edenlerle birlikte bu aymaz iktidar da gidecek…” ifadelerini kullandı

Zafer Partisi Kütahya İl Sekreteri ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şinasi Atay Suriyelilerin iş bırakma eylemi hakkında basın açıklamasında bulundu.

‘GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKIYOR’

Geçtiğimiz günlerde sığınmacı kampında isyan ederek konteyner yakan sığınmacıların şimdi de açıkça tehditlere başladığını Suriye’nin kuzeyinde Türk Bayrağının yakıldığını belirten Şinasi Atay, “Bu vatan kaçkınlarının gerçek yüzleri ortaya çıkarıyor” ifadelerini kullandı.

Suriyelerin 12-17 Eylül arası için Türkiye’de çalıştıkları yerlerde iş bırakma tehdidinde bulunduğunu belirten Atay, “Ülkemizde bizi tehdit edip devlete, millete ve Türk siyasetine meydan okuyanlar haddini bilsin! Türk düşmanı satılık kalemlere ve yolun sonundaki iktidara güvenmesin! Millet gereğini sandıkta yapacak. Zafer Partisi sandıkla bir artık bu çığrından çıkan ihaneti sonlandıracak!” dedi.

Demokrasilerde çalışma koşullarının iyileştirilmesi için iş bırakma ve grevin anayasal hak olduğunu vurgulayan Atay, Suriyeli göçmenlerin siyasi taleplerle, vatanseverleri hedef alarak işverenleri tehdit ettiğini dile getirdi.  

‘BU DAHA BAŞLANGIÇ’

Suriyeli göçmenleri ucuz iş gücü olarak görüp Türk işçisi yerine işe alanlara da seslenen Atay, “Bu tehdidin sadece bir başlangıç olduğunu görün! Türk vatandaşlarını çalıştırın. Kendiniz biraz daha fazla çalışın…Fakat bilinmelidir ki biz Suriyelilerin, Afganların emek sömürüsü ile insanlık dışı koşullarda çalıştırılmalarına da karşıyız. Biz milyonlarca Suriyeli, Afgan, Pakistanlı vatanlarına insani koşullarda dönsünler istiyoruz” Şeklinde konuştu.

Suriye iç savaşının çıkış noktasının ufak bir eylem olduğunu belirten Atay, şu ifadeleri kullandı: “Bir kıvılcım ateş topuna ve yangına dönüştü. Suriyeli toplumu çok çabuk provoke olabilen kontrolsüz bir toplum. Türkiye için bugün Suriye iç savaşı koşullarından çok daha büyük bir tehdit var. Bunu AK Parti görmek istemese de biz biliyoruz ve izin vermeyeceğiz. Zafer Partisi gelecek. Türk’ü tehdit edenlerle birlikte bu aymaz iktidar da gidecek…”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *