KÜTAHYA’DAKİ ÖĞRENCİ MEMLEKETE İNDİRİMLİ GİDECEK

582

İkamet Kart sahibi olan üniversite öğrencileri, Kütahya Belediyesi’nin Kamil Koç ile imzaladığı sözleşme kapsamında tek yönlü bilet alımlarında yüzde 5, çift yönlü bilet alımlarında yüzde 10 oranında indirimden faydalanacak

Kütahya Belediyesi, çalışanlarına ve ikamet kart sahibi olan üniversite öğrencilerine destek olmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyesi ile Kamil Koç Anonim Şirketi arasında imzalanan iş birliği ile Kütahya Belediyesi çalışanları ve ailelerine, ayrıca İkamet Kart sahibi olan üniversite öğrencilerine güncel bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacak.

YÜZDE 10’A VARAN İNDİRİM

Tek yönlü bilet alımlarında yüzde 5 oranında, çift yönlü bilet alımlarında yüzde 10 oranında indirim yapılacak. Yapılan sözleşme 2 yıl süreyle geçerli olacak.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kamil Koç Anonim Şirketi ile yapılacak olan anlaşmanın Belediye çalışanlarına ve İkamet Kart sahibi olan üniversiteli öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni etti. Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi Şube Müdürü Mehmet Akkaya, Başkan Işık’a teşekkür ederek “Belediye çalışanları ve ailelerine, aynı zamanda üniversite öğrencilerimize desteğimiz devam edecek” dedi. Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Kutlu ise; “Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve Kamil Koç firması yetkililerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *