KÜTAHYA VEKİLLERİ ETKİNLİKLERE KATILDI

186

AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, TBMM Şeref Holünde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Fotoğraf Sergisi ve Kısa Film Gösterimi programına katıldı. Vekil Bayırcı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin gazi mecliste bıraktığı izleri incelemeye gelen çocuklar ile sohbet etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Şeref Holünde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Fotoğraf Sergisi ve Kısa Film Gösterimi programına birlikte katıldı.

ŞEHİTLERİ YAD ETTİLER

Milletvekili Demir, “Hain darbe girişiminin 7. Yıldönümünde destan yazan demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”ifadelerini kullandı.

Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinliklerinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin gazi mecliste bıraktığı izleri incelemeye gelen çocuklar ile sohbet etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *