YONCALI DAHA İYİ TANITILACAK

495

Yoncalı’da; otel ve termal tesis işletmecilerinin taleplerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya’nın mevcut turizm potansiyelini daha da geliştirmeyi, şifalı suların tanınırlığını daha da artırmayı planladıklarını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı Yoncalı’da turizm işletmecileriyle bir araya geldi.  

Kütahya’nın termal turizm merkezlerinden Yoncalı’da; otel ve termal tesis işletmecilerinin taleplerini dinleyen heyet, çözüm önerilerini konuştu. Termal turizmin parlayan yıldızı Yoncalı kaplıcalarının mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda; AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, turizm işletmecilerinin sorunlarını dikkatle dinlediklerini ifade etti.

‘ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ’

Bayırcı açıklamasında “Kütahya Milletvekillerimiz Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel ile birlikte, katıldığımız toplantıda, Yoncalı kaplıcalarının gelişimine yönelik turizmcilerimizin önerilerini ve sorunlarını yerinde dinledik. Notlarımızı aldık. Planlamamızı yapıyoruz. Bize iletilen hususlar en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

Turizm işletmecileri ile istişareleri sayesinde; Kütahya’nın mevcut turizm potansiyelini daha da geliştirmeyi, şifalı sularımızın tanınırlığını daha da artırmayı hedeflediklerini dile getiren Bayırcı, bu hedef doğrultusunda el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Sonuçları itibariyle Kütahya turizmimiz adına çok önemli kazanımlara vesile olacağına inandığımız “Turizm İstişare Toplantılarımızı” belirli aralıklarla gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. “

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *