AĞRI’SIZ 3-0 GALİBİYET

481

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Ağrı 1970spor 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Belediye Kütahyaspor’un gollerini Yusuf, Bilal ve Ertuğrul kaydetti.

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 1. Grupta sahasında Ağrıspor ile karşı karşıya geldi. Maça durgun başlayan Belediye Kütahyaspor zaman zaman rakip sahada etkili olsa da gol yollarında etkisiz kaldı. Maçın ilk yarım saatlik bölümünde durgun bir görüntü çizse de 31’inci dakikada gelen gol hem takımı hem de tribünleri hareketlendirdi. Yusuf Atasoy defanstan seken topta kafayı vurdu top uzak köşeden ağlara gitti ve Belediye Kütahyaspor 1-0 öne geçti. Devre biterken Ağrı adeta golle burun buruna geldi. Ceza sahası dışından atılan şut üst direğe çarptı ve ilk yarı tek golle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI HER ŞEY VAR

Karşılaşmanın ikinci uyarısı büyük bir heyecana sahne oldu. Maçın hemen başında Ağrı bir kez daha gole çok yaklaştı. Hasan’ın kurtardığı top sonrasında oluşan karambolde kale çizgisinden Önder Akdağ topu uzaklaştırarak önemli bir müdahale gerçekleştirdi.  Maçın 63.Dakikasında Muhammet Enes, Ali Kemal’in; maçın 72.Dakikasında ise Bilal Şeflek, Talha Mayhoş’un yerine oyuna girdi. 75’inci dakikada ise ikinci gol geldi. Önder Akdağ’ın Yasin Reis’e harika pasını Yasin’de aynı güzellikte Bilal’e çıkardı. Tecrübeli orta saha sol ayağıyla harika bir vuruş yaparak skoru 2-0’a taşıdı. Maçın 84’üncü dakikasında Adem kırmızı kart görürken Ağrıspor 10 kişi kalarak iyice oyundan düştü. Bilal’in pasında yine Ertuğrul Tekşen küçük bir dokunuşla farkı 3’e çıkardı. Maçta bu skorla tamamlandı.

ŞİMŞEK İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Belediye Kütahayspor sahasında aldığı Ağrı galibiyeti ile puanını 7’ye yükseltti ve haftayı ikinci sırada kapattı. Belediye Kütahyaspor 3’üncü hafta itibariyle grupta en fazla gol atan takım oldu. Belediye Kütahyaspor taraftarları özellikle ikinci yarıda takımı beğendiklerini vurgulayarak stattan mutlu bir şekilde ayrıldılar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *