BAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

522

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) karşılaşmalar için geri sayım başlarken maçlar 2 Ekim’de oynanacak. Kütahya’yı BAL’da Tavşanlı ekipleri Linyitspor, Tepecikspor ve Akıncılarspor temsil edecek

Bölgesel Amatör Lig’de heyecan başlıyor. İstanbul takımlarının da netleşmesinin ardından  Kütahya takımlarının da son rakipleri belli olmuş oldu. Buna göre Bal’da Mücadele veren Linyitspor, Akıncılar ve Tepecikspor 1966 Edremitspor, Bigaspor, Bozcaadaspor, Burhaniye Beldiyespor, Büyükçekmece Mimarobaspor, Etispor, Gönen Belediyespor, İstanbul Beylikdüzü, Kuruçeşme, Kuştepe ve Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecekler.

İLK MAÇLAR 2 EKİM’DE

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2 Ekimde oynanacak olan maç programı belli oldu. İlk Hafta maçları kapsamında Tavşanlı Linyitspor Kuruçeşmespor ile Tavşanlı Ada stadında karşı karşıya gelirken, Akıncılarspor deplasmanda Kuştepespor ile karşılaşacak. Tepecikspor da Büyükçekmece Mimarobaspor ile deplasmanda mücadele edecek. Haftanın diğer karşılaşmalarında ise Bozcaadasor ile Bigaspor, Sultanbeyli Belediyespor ile İstanbul Beylikdüzü, Burhaniyespor ile 1966 Edremitspor, Gönen Belediye ile ise Etispor karşı karşıya gelecekler. Maçlar saat 15.00’da başlayacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Kütahya takımları hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Oynanan hazırlık maçları ile lige hazır bir şekilde girmek isteyen Kütahya temsilcilerinden Tavşanlı Linyitspor, Viven Bornova ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybederken, Konya Cumraspor ile 1-1 berabere kaldı. Aydın İncirliova’yı 3-0 ile mağlup eden temsilcimiz, Çarşambaspor’u 3-1 ile yenerek moral depoladı. Tepecikspor ise Bilecikspor’u 2-0 mağlup ederken AFJET AFYONSPOR (U 19) takımını 5-2 mağlup etti. Akıncılarspor ise son hazırlık maçında Anadolu Üniversitesine 2-1 kaybederken, Sandıklıspor’a da 1-0 mağlup oldu. Eskişehirspor U-19 takımıyla oynadığı hazırlık maçından 4-2 galip ayrılan Akıncılar’da çalışmalarını sürdürüyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *