HAYDİ ŞİMŞEK! KIR ŞEYTANIN BACAĞINI 

603

Belediye Kütahyaspor bugün deplasmanda Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. Çatalca ile karşılaştığı 4 maçta da kazanamayan Belediye Kütahyaspor’un bu kez kazanarak şeytanın bacağını kırmak ve galibiyet serisini sürdürmek istiyor

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, bugün deplasmanda İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşma suni zeminde Çatalca İzzettin stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Yunus emre Çakar yönetirken yardımcılıklarını Gökhan Özkan, Serkan Öksüz, Ali Tuncer yapacak.

HEDEF GALİBİYET

Belediye Kütahyaspor ligde çıktığı 3 karşılaşmadan 1 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 7 puan topladı ve ligde ikinci sırada yer aldı. Belediye Kütahyaspor bugün deplasmanda Çatalca maçını kazanıp hep yoluna kayıpsız devam etmek hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Belediye Kütahyaspor’un teknik direktörü İsmail Güldüren’in kazanan kadroyu bozmak istemediği belirtiliyor.

4 MAÇTA KAZANAMADIK 

Belediye Kütahyaspor, İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile ligde 4 maça çıkarken bu karşılaşmalarda henüz galibiyet elde edemedi. 2021-2022 sezonunda içerde ve dışarda birer maç oynayan Belediye Kütahyaspor deplasmanda rakibine 1-0’lık skorla boyun eğerken, sahasında ise 0-0 berabere kaldı. 20212-2013 sezonunda oynanan maçlarda ise Belediye Kütahyaspor yine rakibine üstünlük sağlayamazken karşılaşmalar 0-0 eşitlikle sona erdi. Belediye Kütahyaspor ile Çatalca arasında ki maçlarda sadece 1 gol kaydedilirken Belediye Kütahyaspor henüz rakibine gol atma başarısı gösteremedi. Çatalcaspor’dan yediği tek golü ise bu sezon Belediye Kütahyaspor’un golcüsü olan Yusuf Atasoy kaydetmişti. Yusuf Atasoy’un bu kez eski takımına karşı gol atması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *