ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADIK YİNE OLMADI!

637

0-0

Belediye Kütahyaspor, 4 maçtır yenemediği Çatalcaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maç 0-0 tamamlanırken Belediye Kütahyaspor iyi oyununa rağmen 2 puan daha bıraktı

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 1. Grupta dördüncü maçında deplasmanda Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör İsmail Güldüren, kadroda bir değişikliğe imza atarken Ali Kemal Özkan’ın yerine Murat Elkatmış’ı sahaya sürdü. Belediye Kütahyaspor ilk yarısı kontrollü geçen karşılaşmada rakibine üstünlük kuran, oyuna hükmeden taraf oldu. Pozisyona girmekte zorlanan ve gol yolarında daha etkisiz kalan Belediye Kütahyaspor bir türlü sonuç alamazken, ilk yarının son anlarında kalesinde önemli bir tehlike yaşadı ancak pozisyon aut ile sonuçlandı.

DEĞİŞİKLİKLERDE GOL GETİRMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına aynı kadro ile iken Belediye Kütahyaspor’da ilk değişiklik 52’inci dakikada geldi. Murat Elkatmış’ın yerine sahaya Muhammed Enes Gök’ü alan ve kanatlardan daha etkili olmayı hedefleyen Belediye Kütahyaspor önemli pozisyonlar yakaladı.  Talha’nın sol çapraza attığı enfes pasla çaprazda müsait şekilde buluşan Yasin Reis’in şutu auta giderken bir başka pozisyonda Enes’in sağdan ortasına Yusuf kafayı vurdu kaleci kornere çeldi. Atılan iki kornerde üst üste altı pasta golle burun buruna gelen Belediye Kütahyaspor sonuç alamadı.  74’üncü Dakikada Bilal-Talha değişikliği gelirken özellikle 80.dakikadan sonra harika paslarla soldan çok etkili hücumlar gerçekleştiren Belediye Kütahyaspor, Yasin Reis ile bu pozisyonları adeta harcadı. Rakip Çatalca’nın etkisiz kaldığı maçta Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren son kozlarını oynayarak Yusuf Atasoy’un yerine Ertuğrul Tekşen’i, Emrah Dağ’ın yerine ise Niyazi Çolak’ı aldı. Ancak bu değişikliklerde sonuç vermedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

ÇATALCA İLE 4’ÜNCÜ BERABERLİK

Belediye Kütahyaspor bugüne kadar Çatalcaspor ile 5’inci karşı karşıya gelirken bu maçlarda gol dahi atamadı. Maçaların 4’üncü 0-0 sona ererken, bir maçta ise Çatalca takımımızı 1-0 mağlup etmişti. Belediye Kütahyaspor aldığı beraberlik sonrasında haftayı 4’üncü sırada kapatırken, ligde ikinci beraberliğini almış oldu. Belediye Kütahyaspor, hafta sonu Dumlupınar stadında şampiyonluk mücadelesi veren Orduspor ile oynayacak. Maç büyük önem taşıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *