‘TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YAN YANA DURMAK NORMAL Mİ?’

420

Mersin’de bir polis memurunu şehit eden Dilşah Ercan isimli teröristin CHP hazırladığı Tutuklu Gazeteciler Raporunda adının yer aldığını belirten Milletvekili İshak Gazel, CHP’nin terör örgütleriyle yan yana durmayı normal bir şeymiş gibi sunduğunu vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi İshak Gazel, PKK’li teröristlerin Mersin Mezitli polisevine saldırması ve polis memuru Sedat Gezer’i şehit etmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

‘CHP RAPORUNDA İSMİ VAR’

Polis memurunu şehit eden Dilşah Ercan isimli teröristin,  Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) hazırladığı Tutuklu Gazeteciler Raporunda “gazeteci” olarak ifade edildiğini belirten İshak Gazel, “Bu raporun bir sürü vahim yanı var. En vahim yanı da, CHP’nin terör örgütleriyle yan yana durmayı normal bir şeymiş gibi sunmasıdır.” İfadelerini kullandı.

Raporun altında Veli Ağbaba ve Özgür Özel’in de imzası olduğunu vurgulayan İshak Gazel, “Üstelik Özgür Özel basın açıklaması yaparak hem bu akla ziyan raporu hem de Kılıçdaroğlu’nun daha önce ifade ettiği, “Demirtaş’ın yattığı her gün, onun mücadelesinde bir nişandır“ diyerek  Demirtaş’ı savundu.” İfadelerini kullandı.

‘MİLLETİN TAKDİRİNE SUNUYORUM’

Ülkenin ikinci büyük partisinin, en hafif tabirle, bu aymazlığını ve utanmazlığını milletin takdirine sunduğunu dile getiren Gazel, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Yeri gelmişken ifade etmeliyim; Türkiye’de gazetecilik yaptığı İçin tutuklanan kimse yoktur. Terörizm faaliyeti yaptığı için tutuklananlar vardır. “Gazeteciler tutuklanıyor “ propagandası Türkiye düşmanlığından başka bir şey değildir.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *