GOL YOK PUAN YOK

555

Belediye Kütahayspor deplasmanda oynadığı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından 2-0 mağlubiyetle ayrılırken yine gol kaydedemedi. Kütahyaspor ligde 7’inci sıraya kadar geriledi

Belediye Kütahyaspor’un son haftalarda ki kötü performansı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda lider Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelene Belediye Kütahyaspor sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. Belediye Kütahyaspor’da sahaya çıkan 11 eleştiri konusu olurken, istifa sesleri yükselmeye başladı. Maçın ilk yarısında iki takımda pozisyon üretmekte zorlansa da buldukları pozisyonları da değerlendiremediler.

ŞİMŞEK İKİNCİ YARI YIKILDI

Belediye Kütahyaspor karşılaşmanın ikinci yarısına kötü başlarken, ev sahibi Mersin İdman Yurdu’nun golü geldi. 57’inci dakikada Umut takımını 1-0 öne geçirirken Belediye Kütahayspor eşitlik golü için mücadelesini artırdı ancak Bilal Şeflek kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Belediye Kütahyaspor ikinci golü de kalesinde görürken iyice yıkıldı. Belediye Kütahayspor’da yapılan değişikliklerde sonuçsuz kalırken maç 2-0 Mersin ekibinin galibiyeti ile sona erdi. Belediye Kütahayspor aldığı bu mağlubiyetle ligde 7’inci sıraya geriledi. 3 haftadır gol kaydedemeyen Belediye Kütahyaspor’da yapılan puan kayıpları zirve ile farkın 6’ye çıkmasına neden oldu.

RAKİPLER KAZANMAYI BİLDİ

Belediye Kütahayspor’un ligde rakipleri ise kazanmayı başardı. Teknik direktör değişikliğine giden Ordu ekibi Elazığspor’u 5-1 mağlup etmeyi başarırken, Karşıyaka ise Karbel Karakörü Belediyespor’u 2-1 ile mağlup etti ve hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Edirnespor deplasmanda Eskişehirspor’u 3-1 mağlup ederken Amasyaspor, 1922 Konyaspor’u 2-1 yenmeyi başardı. 1954 Kelkit Beleidyespor-Hacettepe maçı 1-1 tamamlanırken, Ağrıspor ile Belediye Derince’de maçı da 1-1 eşitlikle sona erdi. Yomraspor, Şile Yıldızspor’u 1-0, Çatalcaspor ise Nevşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *