YEMEK YARIŞI ŞAMPİYONLARINA ERBAŞ’TAN HEDİYE

521

Ulusal Gastro Afyon Yemek Yarışması’nda şampiyon olan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini kutlayan Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Öğrencilerimiz zamanlarından, uykularından fedakârlık ederek yarışmaya hazırlandılar. Ben de kendilerine küçük bir jest yapmak istedim” dedi.  Şampiyon öğrenciler yarışma stresini Kıbrıs’ta tatil yaparak atacak

Afyonkarahisar’da 7-9 Ekim arasında liseler arası “ Ulusal Gastro Afyon Yemek Yarışması düzenlendi. Yarışmaya ekip olarak katılan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 10. Sınıf öğrencileri İbrahim Oruçbey Oruç, Osman Kerem Özmutaf ve Süleyman Keskin 100 tam puan üzerinden 99 puan alarak şampiyon oldu.

‘KUPALAR SİZDEN ÖDÜL BİZDEN’

Geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile birlikte okulu ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Bu güne kadar kazandığınız başarılar ile bizlerin gururu oldunuz. Afyon’dan da kupa ve madalyalar ile döneceğinizden inancım tamdır. Kupalar sizden, ödül bizden” açıklaması yapmıştı. Afyon’dan şampiyon olarak dönen öğrencileri tek tek arayarak başarılarından dolayı kutlayan milletvekili Erbaş, öğrencilere Kıbrıs tatili hediye etti.

‘GURUR VEREN BİR OKUL’

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş olduğu okul ziyareti ve öğrencilerin başarılarını değerlendiren MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Geçtiğimiz hafta Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettim. Kütahya’da bu kadar kaliteli bir okulun olması bizlere gurur verdi. Afyonkarahisar’da düzenlenen yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlayan Begüm Sarsimen ile Armağan Cura hocalarımızı ve öğrencilerimize her zaman gereken tüm desteği veren İl Milli Eğitim müdürümüz Hasan Başyiğit’i başarılarından dolayı kutluyor, teşekkürlerimiz sunuyorum. Öğrencilerimiz zamanlarından, uykularından fedakârlık ederek yarışmaya hazırlandırlar. Ben de kendilerine küçük bir jest yapmak istedim. Tekrardan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarıların devamını diliyorum. ”dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *