EKİPLER ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

593

Polis ekipleri üç ayrı operasyonda uyuşturucu yakaladı. Olaylarda 7 şahıs gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  2 farklı olayda durumundan şüphelendikleri 3 şahsı durdurdu. Şahısların üzerinde yapılan kontrollerde; 2.65 gram Esrar, 2.69 gram Bonzai maddesi ele geçirildi.

İNŞAATTA BULUNDU

Hasan Polatkan Caddesinde bulunan inşaat halindeki binada şüpheli şahıslar olduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, bölgede yapılan araştırmada Ö.A. (25), M.T. (34) ve C.K. (32) isimli şahıslardan 3 ayrı kağıda sarılı toplam ağırlıkları 1,96 gram metamfetamin ve 2 ayrı kağıda sarılı vaziyette toplam 5,52 Gram olan Esrar ile 1 Adet payp ele geçirildi.  

ARANDIĞI ANLAŞILDI

Ayrıca şahısların yapılan GBT kontrolünde C.K.’ in; hükümlü veya tutuklunun kaçması, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlarından yakalama emri olduğu anlaşıldı. Şahıslar Polis Merkezi teslim edildi.

Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin Fuatpaşa Mahallesinde durumundan şüphelenerek durdurduğu Ö.A.(20) isimli şahsın yapılan üst yoklamasında 0.54 gr. metamfetamin olarak değerlendirilen narkotik madde ve 1 adet payp ele geçirildi, şahıs suç unsurlarıyla birlikte Polis Merkezine teslim edildi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *