‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’

530

Halk Günü Toplantısında vatandaşları dinleyen Vali Ali Çelik, taleplerin birçoğuna yerinde çözüm üretti. Vatandaşın görüş ve taleplerinin için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Vali Ali Çelik, “Bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim ki Devletimiz milletinin yanında, kapımız herkese açık” dedi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, düzenli aralıklarla yapılan Halk Günü Toplantısı kapsamında vatandaşların sorunlarına çözüm aradı.

Vali Ali Çelik; talep ve sorunlara hızlıca çözüm üretilmesi için kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda 74 vatandaşla görüştü.

TALEPLERE YERİNDE ÇÖZÜM

İstek, talep, öneri ve şikâyetleri dinleyip not alan Vali Çelik, taleplerin birçoğuna yerinde çözüm üretti.

Süreç isteyen taleplerin takibini ise bizzat kendisinin yapacağını ifade eden Vali Çelik, iletilen taleplere ilişkin gerekli incelemelerin yapıldığını ve sonuçlara ilişkin vatandaşın bilgilendirildiğini söyledi.

Halk Günü Toplantısı’nın toplumun her kesimine temas etme açısından bir fırsat olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Vatandaşımızın görüş ve talepleri bizim için çok kıymetli. Bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim ki Devletimiz milletinin yanında, kapımız herkese açık” dedi.

Toplantıya talep ve isteklerini iletmek için gelen vatandaşların yanı sıra teşekkür için gelen vatandaşlarla da görüşen Vali Çelik, “Kütahyamız için, vatandaşımız için hep birlikte daha iyiyi ve daha güzelini arama gayretindeyiz” dedi.

‘DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAK’

Halk Günü Toplantısı’na katılan Kütahyalı sanatkâr Erkan Küçük, kumlama ve taşlama yöntemiyle hazırlayıp ledle ışıklandırdığı el emeği göz nuru tabloyu Vali Ali Çelik’e takdim etti. Tabloyu çok beğendiğini belirterek teşekkür eden Vali Çelik, Erhan Küçük’ün kendi çabasıyla öğrendiği sanatı daha iyi noktalara taşıyacağına olan inancını paylaşarak çalışmalarında başarılar diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *