BAŞLAMAK DEĞİL, SÜRDÜRMEK ÖNEMLİ

734

  Değerli okurlarım, gazetemizin kıdemli kademli ve gayretli yazı işleri müdürümüz Bünyamin Çapgulaş, “BAŞLIYORUZ” diyerek yazmaya başladı. Başlamasına başladı da sevabına değil, günahına ortak etmek için benim adımı kullanmış. Tabii bu işin yarenlik kısmı. Müdürümüzün kelamı kibar, kalemi güçlü olduğunu bildiğim için hakikaten yazmasını en çok isteyenlerden biride bendim. Yaklaşık beş yıldır bu gazetede yazıyorum. Şu ana kadar hiçbir menfi yanını görmedim, duymadım. Hadiselere genellikle müspet bakan gören biri. Bunu rahatlıkla ifade etmemin sebebi işinde çok hassas olmasına rağmen, yazılarımın hiçbirine müdahale etmediğine, sansür uygulamadığına şahit olduğum içindir. 

 Sayın Müdürüm, yazarlarınız olarak, hoşgörülerine sığınarak Remzi Günay, Zafer Nefer, Şeyma Dönmez Demirdaş ve bendeniz Yusuf Koç sizi aramızda görmekten memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Lakin bir hususta kararsızım. Bilirsiniz aramıza gelenlere, katılanlara ” Hoş geldiniz” demek âdettendir. Zatıaliniz gazetemizin kurucusu ve en eski yazı işleri müdürüsünüz. Bundan dolayı genellikle hep oradanız zaten. Gazetenin her şeyiyle siz alakadar olduğunuz için zamanınızın büyük bölümünü evinde eşinle, biricik Erdem’le değil orada işinizle geçiriyorsunuz. Yani bir nevi evin sahibi konumundasınız. İşte bundan dolayı size hoş geldiniz demek ve dememek arasında kalmış durumdayım. Zaten en zoru da arafta kalmak.

 Hoş geldiniz dersem çoğunluk anlayışla karşılayacağı gibi bazı fitne fücurlar da size yağcılık yaptığımı söyleyecek. Burada bir ara gazetemizde yazmış olan değerli hocam Mehmet Karabekir’in ” Ne yağ ol nede yağdanlık ne çektiyse bunlardan çekti insanlık” sözü geldi aklıma.  Beni en iyi tanıyanlardan biride siz olduğunuz için size şöyle canı gönülden hoş geldiniz güzel adam diyorum ve yazılarınızın devamını bekliyorum. Sayın Vali hakkında ki yorumunuza da katıldığımı belirtiyor, geldiği günlerde yazdığımı bir yazımı bulursam yazmayı düşünüyorum. Evet başlamak güzeldir fakat sürdürmek daha güzeldir. Bu duygu ve temennilerle sağlıcakla kalın bizimle kalın değerli GAZETE KIRKÜÇ okurları.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *