ŞİMŞEK GİBİ KAZANDI: 3-1

740

Belediye Kütahyaspor evinde Entegre Solar Elazığspor’u ağırladı. Yusuf (2) ve Niyazi’nin golleriyle maçı 3-1 kazanmayı başaran Belediye Kütahyaspor ligde galibiyet serisini 2’ye çıkardı

3. lig 1. Grupta mücadele evren Belediye Kütahyaspor sahasında Entegre Solar Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Maça her iki takımda pas yaparak ve birbirlerini tartarak başladı. 20.dakikadan sonra sağ koridorda geniş alanlar ortaya çıkmaya başladı ve orayı Eyüp ve Ali Kemal Belediye Kütahyaspor kullanarak önemli pozisyonlar bulmaya başladı. 25.dakikada Talha’nın o alana verdiği pasta Ali Kemal arka direğe çok iyi kesti, Bilal’in indirdiği topa altı pas üzerinde Yusuf Atasoy vurarak takımımızı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Kütahyaspor, kendi yarı alanında bekleyerek topu rakibine bıraktı. Yaklaşık 20 dakika düşük tempoda rakibi bekleyerek geçiren Belediye Kütahyaspor  Bilal Şeflek’in yaklaşık 25 metre taşıdığı topu Ali Kemal’e vermesi ve Ali Kemal’in de savunma arkasına hareketlenen Niyazi’ye şık pası sonrasında Niyazi Çolak düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.  Devrenin sonunda Elazığ’ın kullandığı duran topta, müsait durumdaki oyuncunun vuruşu kaleci Hasan Sürmeli’nin kucağına gitti ve ilk yarı 2-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.

ŞİMŞEK KAZANMAYI BİLDİ

Belediye Kütahayspor maçın ikinci yarısına da pozisyonla başladı. Bilal Şeflek kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşu kalecinin kucağında kalırken, maçın 65.dakikasından sonra Elazığ ekibinin oldukça yorulması ile çok büyük boşluklar ortaya çıktı ve gol için pozisyonlar buldu. Oyuna sonradan giren Ertuğrul Tekşen’in başlattığı atakta Özgür Kazar topu Yusuf’un önüne bıraktı. Ertuğrul’un girmesiyle sol kanatta oynamaya başlayan golcü Yusuf, müsait pozisyonda kendisinin ikinci, takımımızın üçüncü golünü kaydetmeyi başardı ve skor 3-0’a geldi. Bu golden sonra Elazığspor gol için yüklenmeye başladı. 90’ıncı dakikada Cafer Tosun’un ayağından bir gol bulan Elazığ farkı ikiye indirdiyse de maçı 3-1 Belediye Kütahyaspor kazanarak oldukça değerli bir üç puanın sahibi oldu. Belediye Kütahyaspor bu galibiyetle puanını 15’e çıkardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *