GELİŞİM İÇİN ATILACAK ADIMLAR KONUŞULDU

443

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaretinde bölgenin ekonomik ivmesini daha da güçlendirmek için hangi adımların atılabileceği değerlendirildi

KUTSO BAŞKANI ESİN GÜRAL ARGAT

İSO BAŞKANI ERDAL BAHÇIVAN’I ZİYARET ETTİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

İSO Genel Merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette, mesleki eğitimin geliştirilmesi başta olmak üzere sanayinin gündemindeki önemli konuların da konuşulduğu görüşmede, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında, ülkedeki ve ildeki ekonominin büyümesine katkıda bulunacak iş birlikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ekonominin gündemine ilişkin olarak önemli konuların ve başlıkların ele alındığı görüşmede, Kütahya’nın ekonomik potansiyeli ve sanayi sektöründeki gelişmeler istişare edildi.

YEŞİL OSBNİN ÖNEMİ VURGULANDI

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı, kentin ticaret ve sanayi gibi sektörlerdeki potansiyeli hakkında bilgiler aktardı. Bölgenin ekonomik ivmesini daha da güçlendirmek için hangi adımların atılabileceği konularının değerlendirildiği ziyarette, ülke sanayisinin sorunlarına çözüm üretmek noktasında, yeşil OSB projeleri ve planları, mesleki eğitim projesi gibi iki kurumun arasındaki iş birliklerinin arttırılması önemine değinildi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *