KAYAK EVİ SEZONA YETİŞECEK

437

Hem termali hem kış sporlarını bünyesinde bulundurmasıyla kış turizminde marka haline gelen Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Çelik, kayak evinin Ocak ayında faaliyete geçeceğini belirtti.

Gediz ilçesinde bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi, modern kayak evine kavuşuyor.

Projesi Kütahya Valiliği ve Gediz Belediyesince hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansınca desteklenen kayak evinin inşaatı ile 200 metre bantlı taşıma sisteminin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Vali Çelik, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’tan bilgiler aldı.  

20 MİLYONA MAL OLDU

20 milyona mal olan 15 odalı sosyal tesisin Ocak ayında hizmete sunulmasını hedeflediklerini belirten Vali Çelik, günübirlik veya konaklamalı ziyaretçiler için tasarlanan tesiste 3 adet kafeterya, kayak kiralama malzeme odaları, satış birimi, revir, erkek-bayan soyunma odaları, mescit, misafir konaklama birimlerinin yer aldığını söyledi. İncelemelerde Vali Çelik’e; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *