NURHAN SUNEL İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

614

‘BAŞARILACAK

ÇOK İŞİMİZ VAR’

Mevcut 11 ilçe başkanı ile yaptıkları istişare sonucunda İYİ Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Nurhan Sunel, “Gidilecek çok yol, aşılacak çok engel ve başarılacak çok işimiz var.” İfadelerini kullandı

Kütahya İYİ Parti İl Başkan Adayı Nurhan Sunel, İYİ Partililer ve basın mensupları  bir araya geldi. Sunel, konuşmasına başlamadan önce “Ülkücü Şehidimiz Sinan Ateş’e yapılan bu saldırıyı kınıyor kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum.” İfadelerini kullandı.

‘MADDİ MANEVİ BASKILAR GÖRDÜK’

İYİ Parti’nin ilk kurulduğu zamanlarda her sabah yeni bir iftira ile uyanıp, maddi ve manevi baskılara maruz kaldıklarını hatırlatan Sunel, en sıkıntılı günlerde en zor görevlere talip olduklarını belirtti. Sunel, “Bu onurlu rozetin gölgesine yanaşmaya korkutulan insanların vazgeçin, başaramazsınız cümlelerini duyuyorduk.” Dedi.

Basın mensupları ve dava arkadaşlarına seslenen Nurhan Sunel, “Bizler bugüne kadar tarafımıza layık görülen hiçbir görevde imtina etmedik.” Dedi. Bundan sonrada aynı kararlılıkla Türkiye’ye, Kütahya’ya ve İYİ Parti’ye hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Sunel, “Bugün bu şerefli göreve talip olmak için gereken özgüveni, fedakar ve cesur dava arkadaşlarımdan alarak Kütahya İYİ Parti İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.” İfadelerini kullandı.

TARİHİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİNDE

KADERİ DEĞİŞTİRMEYE ADAY

Sadece İl Başkanlığına değil tarihin en önemli seçimine, bir milletin kaderinin değişmesine, gençleri hayal kurabilen hiçbir evladı yatağa aç girmeyen bir memleketin hevesine talip olduklarına dikkat çeken Sunel, “Bizler yorulmak bilmeden çalışmaya memleketimizin her ferdine faydalı olmaya talip oluyoruz. Biz ranta zenginleşmeye değil Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe emin adımlarla yürümeye talip oluyoruz.” Şeklinde konuştu  

Bu sebeple durmadan yorulmadan Türkiye ve Kütahya için tüm teşkilatlarıyla beraber çalışacaklarını vurgulayan Nurhan Sunel, “Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *