‘KÜTAHYA TUTULMAYAN SÖZLERLE UYUTULUYOR’

578

Kütahya’nın halen asla gerçeklik bulmayacak sözler ile uyutulup ciddiye alınmadığını ifade eden Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven, belirlenen asgari ücretin asla yeterli olmadığının altını çizdi. Seven, EYT düzenlemesinin yaralara merhem olmaktan çok uzak kaldığına da değindi.

Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanı Serdar Seven, basın toplantısı düzenledi. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Seven, “Bizlerin sesini duyuran, görüş ve önerilerimizi vatandaşlarımız ile paylaşmamızın en önemli sebebi olan gazeteci kardeşlerime bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyor ve partimiz olarak her zaman onların yanında olacağımızın altını çizmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

TUTULMAYAN SÖZLERİ HATIRLATTI

Komşu iller adeta gelişiminde çığır atlarken Kütahya’nın halen asla gerçeklik bulmayacak sözler ile uyutulup ciddiye alınmadığını ifade eden Seven, son zamanlarda Kütahya’ya verilen ve bir türlü tutulmayan sözleri isterseniz hatırlattı.

Şehir Hastanesi’nin yıllardır bitirilemediğine dikkat çeken Seven, “Hızlı Tren şehrimize gelecekti halen gelmedi. Yeni Stat sözü verildi ama şuan şehir merkezimizde tabiri caizse prefabrik bir stada muhtaç kaldık. Bu yılan hikayelerine şimdi bir de Çinigaz eklendi. Ben artık iktidar partisi il temsilcilerinden ya da milletvekillerinden Kütahya’mızı ilgilendiren konularda net ve gerçekleştirebilecekleri açıklamalar yapmalarını ve sözler vermelerini rica ediyorum.” İfadelerini kullandı.  

‘İŞVERENE YARDIMDA BULUNULMADI’

Ülke gündemimizi son zamanlarda en yakından ilgilendiren konuların ilk sırasında Asgari Ücret ve EYT’ni geldiğini dile getiren seven, “Gelecek Partisi olarak belirlenen Asgari Ücretin asla yeterli olmadığının altını çizerken yapılacak zamlarda çalışanların düşünüldüğü kadar iş verenlerinde düşünülmesi gerektiğini ısrarla belirttik. Asgari Ücret konusunda topu tamamen iş verene atan iktidar, Emekliler ve Memur maaşlarını belirlemekte aynı dik duruşu gösteremedi. Parasını tamamen iş verenin karşıladığı maaşı yetersiz olsa da yüksek oranda zamla süslerken, kendi verdiğiniz maaşta neden aynı bonkörlükte davranmadınız. İş verene asgari ücret açıklaması yaparken küfenin diğer ucunu devlet tutacak dediniz aman her hangi bir yardımda bulunmadınız.” Şeklinde konuştu.  

‘DERMAN DEĞİL DERT OLDU’

EYT’nin vatandaşların faydasına ve haklarını teslim etme konusunda atılan adımlar derman olmaktan çok dert olmaya yol açtığına değinen Seven, sözlerini şöyle tamamladı: “Bir mağduriyeti kaldırmak için atılan adımlar çok daha fazla insanın mağdur olması ile sonuçlanması sadece Ak Parti iktidarında karşılaştığımız bir durumdur. Sorunların çözülmesi için yapılan kanunların daha fazla mağdur çıkarması bizim lugatımıza Ak Parti iktidarı ile girdi. Bu konunun da birçok konu gibi yaraya merhem olması bir yere daha fazla yaraya sebep olacağını belirtmek istiyorum”

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *