‘OYLARIMIZI KATLAYACAĞIZ’

380

İYİ PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANI NURHAN SUNEL OLDU

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı seçilen Nurhan Sunel, 2018 yılındaki genel seçimlerinde İYİ Parti İl Başkanı olarak yakaladıkları 10,6’lık oy oranını 2ye 3’e katlayacaklarını belirtti. Sunel, “Çok az kaldı. Kütahya’da birinci parti olmaya geliyoruz” dedi.

İYİ Parti Olağan İl Kongresi Pazar günü Serenat Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İl Başkanlığına aday olan iki ismi yarıştığı kongrede seçim sandıklarının açılması ile birlikte İYİ Parti Kütahya İl Başkanı olarak Nurhan Sunel seçildi.

İYİ Parti Kütahya teşkilatına seslenen Nurhan Sunel, “Dosdoğru yürümeyi ve dimdik olmayı şiar edindik. Kırılmayı göz aldık ama hiçbir zaman eğilmedik bükülmedik. Bu ağır yükü sizlerle birlikte kaldıracağıma olan inancım sarsılmadan devam edecektir.” Dedi.  Teşkilatı içinde birlik beraberlik mesajı veren Sunel, hiç kimseyi dışarda bırakmadan hareket ederek güven duygusu inşa edeceklerine vurgu yaptı.  

‘HAYALİMİZ ZENGİKTE EŞİTLENEN TÜRKİYE’

İYİ Parti’nin mevcut düzene “dur” demek, yoksullukla değil zenginlikle eşitlenen huzurlu Türkiye hayalini gerçekleştirmek için geldiğini dile getiren Sunel, yoksulluğun nesillerden nesillere aktarılmadığı bir Türkiye hayali olduklarını belirtti.

Hizmet yarışında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önderliğinde kurumsal bir yapı içinde yollarıne devam edeceklerini dile getiren Sunel, “Çok az kaldı. Liyakatli kadrolarımızla sorunları çözmeye geliyoruz. Mevzu buğdayın kıtlığı değil, ambardaki farelerin çokluğudur. Her şeyin tek bir kişinin iki dudağı arasındaki sistemi hep birlikte değiştirmeye geliyoruz. İktidarı kişileştiren, kuvvetler ayrılığına son veren, Gazi Meclisi göstermelik hale getirenleri yolcu etmeye geliyoruz.” Şeklinde konuştu.

‘BU DAVA MEMLEKET DAVASIDIR’

Sunel, “Türk siyaseti tarihinin devlet aklını yitirmiş, millet kavramını bitirmiş, tek adam rejimine evrilmiş tüm kutsal değerlerimizi yok sayan bu gidişatına isyan eden siyasi hareketin adı İYİ Parti’dir. Genel Başkanımız Akşener kurtuluş mücadelesi başlatmış olduğu bu dava Türk milletine ahde vefanın ta kendisidir yani memleket davasıdır. Bu hareket Türkiye’ye iktidar olmalıdır” dedi.

2018 yılındaki genel seçimlerde İYİ Parti İl Başkanı olduğunu hatırlatan Sunel, şu ifadeleri kullandı: “Kıt imkanlar sıkıntılı dönemlerde ben ve teşkilatım he zorluğa rağmen 10,6 gibi bir oy alıp Kütahya halkının teveccühünü kazandı. Bu Kütahya için bir çağrıydı. O yoklukta o kıtlıkta bunu başaran teşkilat ve Nurhan Sunel, 10,6’yı 2ye 3’e katlamaya Kütahya’da birinci parti olmaya, ülkemizde iktidar olmaya Meral Akşener Hanımefendiyi Başbakan yapmaya geliyor.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *