YEŞİLAY KÜTAHYA’DAN ŞEHRE YAKIŞAN AMBLEM

488

Gençlik Haftası münasebetiyle Sera AVM’de farkındalık çalışmaları yürüten Yeşilay Kütahya Şubesi, vatandaşların da dahil olduğu etkinlikte çini üzerine ebru tekniği uygulayarak “Yeşilay” amblemi oluşturdu

Spor, kültür ve sanat faaliyetlerine her zaman destek veren Yeşilay Kütahya Şubesi, Sanat ile Yeşilay Farkındalık Çalışmaları kapsamında Sera AVM’de çini üzerine ebru tekniği uygulayarak “Yeşilay” amblemi oluşturuldu.

Vatandaşların da dahil olduğu, etkinlik hakkında konuşan Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, “Gençlik Haftası münasebetiyle Sera AVM’de Kadın Komisyonu Üyemiz Meral ERDOĞMUŞ’un liderliğinde, Yeşilay Farkındalık çalışmaları kapsamında; İyi Parti İl Başkanı Sayın Ali Soycan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Fatma Uz, Kadın Komisyonu Üyelerimiz ve Gençlik Komisyonu Üyelerimizin katılımıyla ebru sanatını icra ettik. Destek veren protokolümüze, ilgi gösteren halkımıza ve emeği geçen Yeşilay Gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunarız.” İfadelerini kullandı.

Spor ile Farkındalık Çalışmaları kapsamında: 10. Yeşilay Bisiklet Turu ise Pazar günü gerçekleştirildi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *