‘HİZMETLERİNİZ KIYMETLİ’

436

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Işık, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ve üyelerinin şehir için kıymetli hizmetler yaptığına değindi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Işık, gazete ve medya ziyaretlerine Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nden başladıklarını ifade etti.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ve üyelerinin şehir için kıymetli hizmetler yaptığına değinen Başkan Işık, “Basın mensupları kamu ile kamuoyunu arasında köprü görevi görüyor. Yıllardır sahada olanı ilgili kurum, kişi ve kuruluşlara, kurum ve kuruluşlarda olanları da ilgili kişilere aktarma yönünde kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizde yaklaşık dört yıldır belediye başkanı olarak birlikte çalıştığımız süre içerisinde bunun canlı şahitleriyiz.” Dedi. Başkan Işık, Gazetecilik yaparak evine ekmek götüren herkese başarılar diledi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, nazik ziyaretleri için Başkan Işık’a teşekkür etti.  Yerel basının sorunlarının giderek büyüdüğünü ifade eden Sağlam, basın mensupları olarak Kütahya Belediyesinin güzel çalışmalarını vatandaşa yansıtmaktan mutlu olduklarını belirtti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *