HERKES YARDIM İÇİN KOŞUYOR

334

Domaniç Kaymakamlığı ve Domaniç Belediyesi beraber yürüttüğü afet koordinasyonunda yardımların yağmur olup aktığını belirten Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk yardımların yağmur gibi yağdığını aktardı.

Domaniç Kaymakamlığı ve Domaniç Belediyesi koordinesi, İlçe Siyasi Parti Başkanlarının destekleri ile Domaniç Belediyesi 5 Eylül Parkı Sosyal Tesislerinde toplanan yardımlar yola çıktı.

Toplanan yardımlar, Domaniç Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve gönüllü vatandaşların destekleri ile paketlenip kamyonlara yükleniyor.

Merkez ve köylerden yağmur gibi yağan yardımlar, iki kamyonla Domaniç’ten Valilik bünyesinde Kütahya Sera Avm’de ki toplanma merkezine doğru yola çıktı.

Yardımlar Cuma gününe kadar toplanmaya devam edeceğini belirten belediye ekipleri ayrıca Domaniç Belediyesi’nin deprem bölgesine 2 kamyon dolusu su sevk ettiğini açıkladı.

YARALARI HEP BİRİLİKTE SARACAĞIZ

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Bu gibi afete uğrayan bölgelerde en çok ihtiyaç duyulan içme suyu konusunda Belediyemiz tarafından 2 kamyon dolusu su bölgeye ulaştırmak üzere yola çıkarıldı. Yaraları hep birlikte sarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu büyük afette canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılarından en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.

Domaniç Belediyesi 5 Eylül Sosyal Tesislerinden yola çıkan kamyon, Kütahya Belediyesinin dağıtımı merkezine Belediye Başkanı Sahvet Ertürk tarafından teslim edilecek.

6 KEPÇE OPERATÖRÜ DEPREM BÖLGESİNDE

  • Deprem bölgesinde enkaz çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla 6 kepçe operatör Hatay’a gitti.Domaniç’ten Selami Akkaya, Hakan Özdemir, Uğur Taşkın, İhsan Taşkın, Fatih Erden ve Bayram Gökdal yola çıktı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Domaniç Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Numan Köksal, “6 kepçe operatörümüz yardım amaçlı Domaniç’ten Hatay’a yola çıktı. Gidecekleri yer büyük ihtimalle Hatay olacak. Çünkü sayın Valimiz Ali Çelik’te o bölgede, giden kardeşlerimize Allah yol açıklığı versin. Deprem bölgesinde ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Geride kalanlara da rabbim sabır versin” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *