ISINMA SORUNUNU EN AZA İNDİRMEK İSTİYORLAR

428

Simav Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçenin ilk KOBİ Sanayi Sitesi olan SİMSAN ile birlikte Hatay ilindeki depremzedeler için önemli bir farkındalık, yaşanan ısınma sorununun en aza indirilmesine yönelik önemli bir desteğe imza attı.
Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, 10 ili etkileyen büyük deprem afetinde kış mevsiminin en soğuk günlerinin yaşandığı şu günlerde en önemli ihtiyaçlardan birinin de ısınma olduğunu düşündüklerini ve bu konuda STSO ve SİMSAN olarak deprem bölgesine her ortamda kullanılabilecek küçük kamp sobaları göndermeyi kararlaştırdıklarını bildirdi.
Bunun için sektörde üretim yapan GÖKÇELİK adlı ısı gereçleri üretimcisi, Simav’ın önemli markası Gökçelik’e takım halinde toplam 600 soba siparişi verdiklerini söyleyen Kazcıoğlu, “Bedeli STSO ve SİMSAN tarafından karşıla-nacak bu sobaların ilk etapta 200 tanesi üretilerek STSO üyesi kerestecilerden sağlanan odunlarla birlikte bir tıra yüklenerek deprem bölgelerinden birisi olan Hatay’a dualar eşliğinde gönderdik” dedi.
STSO ve SİMSAN olarak imalatı sürdürülen sobalardan 200 tanesinin daha tamamlanmasıyla birlikte odunlarıyla birlikte Hatay’a gönderilmesinin devam edeceğine dikkat çeken Kazcıoğlu, “Kalan 200 soba ve odunlarının Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis gurubunda görev yapan iş insanlarının katkılarıyla Hatay’a gönderilecek. Herkesin empati yaparak deprem bölgelerindeki mağdur insanları aklından çıkarmadığı şu günlerde odamızın ve SİMSAN’ın tüm üyelerine kendilerine yakışır bir farkındalık gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *