CANA CAN OLDULAR

1254

Yusuf Yaman madencilerin deprem bölgesinde büyük bir mücadele ile çalıştığını belirtti. Yaman madencilere binlerce kez şükranlarını sunarak “Cana can oldular madencilerimiz,  madencinin ülkemiz için olmazsa olmazını gösterdiler” dedi.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Tunçbilek Batı Anadolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaman  deprem bölgesinde kurtardıkları canlarla Türkiye’nin gururu diye bahsettiği maden işçilerimize “Kahraman madencilerimiz deprem bölgelerinde çok güzel işler yapıyor. Bir anlamda mucizelere tanık oluyoruz” diye konuştu.

TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERDİLER

Yusuf Yaman   Maden İş Batı Anadolu Şubesi olarak deprem bölgesi ilan edilen illerden olan Hatay ve Gaziantep Nurdağı’nda görev yapan madencilerin yanlarında olduklarını ifade ederek, onların zor şartlarda çalıştıkları görev yerlerini ziyaret ettiklerini belirtti. Yaman bir nebze  olsun destek olmaya çalıştıklarına değinerek “Bu zor şartlarda yapmış oldukları özveriyi gördük. Cana can oldular madencilerimiz,  madencinin ülkemiz için olmazsa olmazını gösterdiler. Enkazdan depremzedenin  nasıl çıkarıldığı gösterdiler tüm Türkiye’ye” ifadelerini kullandı.

GURUR DUYUYORUM

Maden İş Yönetimi olarak madencilerle gurur duyduklarının altını çizen Yaman sözlerine şöyle son verdi: “Rabbim onları korusun. Allah devletimize zeval vermesin Türk insanının nasıl birlik olduğunu bir kez daha gördük. Tavşanlı Tunçbilek’ten uğurladığımız madencilerimize; GLİ, Ege Taş Kömürleri ve Bozdağ Madencilik çalışanlarımıza büyük özveri gösteren tüm madenci kardeşlerimize binlerce kez teşekkür ediyorum.  Allah işlerinde kolaylıklar versin. Allah onlardan da razı olsun. Maden İş Batı Anadolu şubesi olarak depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *