EHLİYETSİZ SÜRÜCÜNÜN ARACINDA UYUŞTURUCU YAKALANDI

496

Trafik polislerinin denetiminde alkollü direksiyon başına geçen 3 sürücü yakalandı. Durumundan şüphelenilen bir araç durdurulurken sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Araçta uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Bahçelievler Mahallesinde denetim yapan trafik polisleri alkollü araç kullanan 3 sürücüye işlem yaptı. Denetimlerde ehliyetsiz olduğu ortaya çıkan bir sürücünün aracından ise uyuşturucu madde ele geçirildi

EHLİYETLERİNE EL KONDU

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafik güvenliği, olası can ve mal kaybının önüne geçmek amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler tarafından Bahçelievler Mahallesi Hasan Polatkan Caddesinde yapılan uygulamada, alkollü direksiyon başına geçen 3 sürücü yakalandı. Ehliyetlerine farklı sürelerde el konulan sürücülere idari para cezası uygulandı.

ŞÜPHELERİ HAKLI ÇIKTI

Ekiplerin yaptığı denetimlerde durumundan şüphelenilen bir araç sürücüsü durduruldu. Yapılan kontrollerde ehliyet olduğu ortaya çıkan sürücünün aracında ise uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli gerekli işlemler için Narkotik ekiplerine teslim edildi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *