HEDEF DAHA GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMI

417

Yapımı devam eden Nesrin Güral Anaokulu, Atatürk Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesini, güçlendirme çalışmalarının devam ettiği Fevzi Çakmak Ortaokulunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, “Amacımız öğrencilerimize daha güvenli eğitim ortamları sunmak” ifadelerini kullandı

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit Nesrin Güral Anaokulu, Atatürk Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında ve Fevzi Çakmak Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Başyiğit’e ziyaretlerinde İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şube Müdürü İslam Aktepe de eşlik etti.

NESRİN GÜRAL ANAOKULU’NDA

12 DERSLİK BULUNACAK

Nesrin Güral Anaokulu inşaatını ziyaret ederek burada incelemelerde bulunan Başyiğit, firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi. Son dönemde yeni okul binalarının eğitime kazandırıldığını ve bazılarının inşasının devam ettiğini, bazı okullarımızda ise güçlendirmeler yapıldığını ifade eden Millî Eğitim Müdürü Başyiğit, “Amacımız öğrencilerimize daha güvenli eğitim ortamları sunmaktır, bunun gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Yaz döneminde temeli atılan Nesrin Güral Anaokulu 12 derslikli bir okul olarak minik öğrencilere hizmet verecek.

Daha sonra Atatürk Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret eden Başyiğit, inşaat alanında incelemelerde bulundu Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit yapılan çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

‘DAHA SAĞLAM DAHA GÜVENLİ’

Fevzi Çakmak Ortaokulunda devam eden güçlendirme çalışmalarını da yerinde inceleyen Başyiğit, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, güçlendirme çalışmalarıyla Fevzi Çakmak Ortaokulumuzun daha sağlam ve daha güvenli bir şekilde öğrencilerimize hizmet vereceğini ifade etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *