SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULACAK

323

Depremzedelerin çadırkent ve konteynerlerdeki öncelikli ihtiyaçlarından biri olan mutfak gereçlerini karşılamak için başlatılan “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” Kampanyasına Kütahyalı AK Kadınlar da katıldı. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özbek Balcı, “Yaralarımızı birlikte saracağız.” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyasını” hayata geçirdi. Depremin yaralarını sarmak, depremden etkilenen vatandaşların yanında olmak için tüm Türkiye’de çalışmalar devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren sahada olan AK Parti Kadın Kolları teşkilatları, özellikle kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit ve temin için seferber oldu. Çadır kentlerin kurulması ve kısa zamanda konteyner kentlere geçilecek olması, ihtiyaçları farklı bir noktaya taşıdı. Saha çalışmalarında diğer ihtiyaçlarla birlikte mutfak malzemesi ihtiyacı olduğunun da tespiti üzerine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını kapsayan Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası başlattı.

“Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” Mutfak Seti Kampanyası kapsamında, hazırlanan mutfak setleri, çadır ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara teslim edilecek. Kampanyaya, AK Parti Kadın kolları teşkilat mensupları en az bir set ile katıldı. Mutfak seti içinde tencere-tava, çaydanlık, tabak-kase (en az 6 adet), bardak (su, çay, kupa en az 6’şar adet), çatal-kaşık (en az 6 adet), saklama kabı, ekmek bıçağı sofra bezi gibi malzemeler bulunacak.

KÜTAHYA’NIN AK KADINLARI HAREKETE GEÇTİ

Kampanyaya ilçe teşkilatları ile birlikte tüm gücüyle AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları da katıldı. Konuya dair açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özbek Balcı, “Sıcak Sofralar tekrar kurulsun diye; AK Kadın Kütahya olarak, İlçe Kadın Kolları ve Mahalle Kadın Kolları Teşkilatlarımızla birlikte depremzede ailelerimize ulaştırılmak üzere, “Mutfak Seti” hazırlıklarımız devam ediyor. Yaralarımızı birlikte saracağız.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *