GÜROK GRUP YATIRIMLARINA FORBES TRAVEL GUİDE’DAN  “BEŞ YILDIZ” ÖDÜLÜ

906

Gürok Grup bünyesinde, Maldivler’de ultra lüks segmentte misafirlerini ağırlayan Joalı Maldives ve Joalı Beıng, lüks turizmde küresel standartları belirleyen Forbes Travel Guide tarafından 2023 Yıldız Ödülleri’nde en yüksek değerlendirme olan “Beş Yıldız”la ödüllendirildi.

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ OTORİTESİNDEN TAM NOT

Gürok Grup tarafından 2018 yılında Maldivler’de hayata geçirilen JOALI Maldives ve 2021’de faaliyete başlayan Joalı Beıng, lüks segmentte yılın zirvelerini belirleyen Forbes Travel Guide’ın 2023 Yıldız Ödülleri’nde “Beş Yıldız”la ödüllendirildi. Lüks konaklama konseptinde mükemmellik konusunda dünyanın en önemli otoritesi olarak tanımlanan Forbes Travel Guide’ın her yıl belirlediği en iyiler listesinde bir otelin “Beş Yıldız”lı kategorisine girebilmesi için pek çok kriterde çok yüksek puan alması gerekiyor.

68 yıldır bu ödülleri veren şirket, denetimcileri aracılığıyla dünya çapındaki otelleri, restoranları ve spa’ları 900 farklı kriter üzerinden değerlendiriyor. Bu yıl hem Joalı Maldives hem de bir sene önce hizmet vermeye başlayan Joalı Beıng’in aynı kategoriye girerek ödüllendirilmesi, iki yatırımın da ultra lüks segmentte küresel standartların üzerinde olduğu anlamına geliyor.

GÜRAL ARGAT: ‘BAŞARININ VE YÜKSELMENİN SİMGESİ’

Joalı Maldives Ve Joalı Beıng’in kurucusu ve Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Hem Joalı Maldives hem de Joalı Beıng’in Forbes Travel Guide tarafından en yüksek derece olan ‘Beş Yıldız’ ile ödüllendirilmesinden ve saygın bir seyahat-destinasyon listesinde yer almasından onur duyuyoruz. Yıldız gibi gerçek bir başarının ve yükselmenin simgesi olan bu ödül; seyahat severlere kişiselleştirilmiş, ilham verici ve unutulmaz deneyimler sunmaya devam eden özverili ekiplerimize ait. Bu ödül; sürdürülebilirlik, doğayla iç içe olma ve sorumlu seyahat konularında prensip olarak belirlediğimiz değerlerimizi uygulamaya devam ederken bize ayrı bir güç kattı. Joalı markalarımızın yıldızlarının önümüzdeki dönemde çok daha fazla parlayacağına inanıyoruz” dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *