AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RAMAZAN AYDEMİR ‘TECRÜBEMİ SUNACAĞIM’

437

AK Parti milletvekilliği aday adaylığına resmi müracaatta bulunan Ramazan Aydemir, “Kütahya’ya yapılan ve yapılacakları iyi bildiğim kanaatindeyim. Tecrübemi, insanımızın hizmetine sunmak için Milletvekili aday adayıyım. Durmak yok Türkiye yüzyılı hikayesi yazmaya devam.” İfadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI HİKÂYESİ YAZMAYA DEVAM’

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) milletvekilliği aday adaylığına resmi müracaatta bulunan Ramazan Aydemir, “Uzun yıllar Kütahya basınında da aktif olarak yer aldım. Dolayısı ile Kütahya’ya yapılan ve yapılacakları iyi bildiğim kanaatindeyim. Bu tecrübemi yine insanımızı hizmetine sunmak için Milletvekili Aday Adayıyım. Durmak yok ‘Türkiye Yüzyılı Hikayesi’ yazmaya devam” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağının kesinleşmesinin ardından Kütahya’da milletvekilliği aday adaylık yarışı hız kazandı. Ramazan Aydemir Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) milletvekilliği aday adaylığına resmi müracaatta bulundu.

KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA HİZMET ETTİ

AK Parti İl Binasında aday adaylığını kamuoyuna duyuran Ramazan Aydemir, “Değerli dostlar, değerli muhtarlarım, değerli dava arkadaşlarım, saygı değer basın mensubu meslektaşlarım, Kurulduğu günden bu yana İl genel Meclis Başkan Vekilliği ve İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet verdiğim AK Parti İl Genel Meclis üyeliğinden AK Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığının oluru ile 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum.” İfadelerini kullandı.

‘BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIK’

Görev aldığım süreçte Kütahya İl Genel Meclisi’nin ülke genelinde takdirle karşılanan birçok başarıya imza attığını vurgulayan Aydemir, bu başarının sırrını da özetledi. Aydemir, başarının sırrının ortak akıl doğrultusunda ilkeli olmak ve sonuç odaklı hareket etmekten geçtiğini belirtti. 

‘YARIŞA KATILAN HERKESE GÜZEL

BİR SÜREÇ TEMENNİ EDİYORUM’

Bu yolda yarışa katılan tüm arkadaşlara güzel bir süreç temenni eden Aydemir, yanında olan tüm teşkilat mensuplarına, dostlarına ve aralarında olmaktan hep gurur duyduğunu belirttiği basın mensubu arkadaşlarına çok teşekkür etti.  

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *